![]() |
|
|
#1 |
|
Allah sevdiği kuluna önce eşeğini kaybettirip sonra da buldururmuş.” Yorgunluk ve uykusuzluk bir araya gelince Nasıl bir sonuç çıkarır az çok biliyorum. Sen uyurken sana yazmak Sana dair düşünmek Keyiflendiriyor Beni Zaman zaman Sen’i kızdırıyorum Kimi zaman da Sen alınganlık gösteriyorsun Sesteki iniş çıkışlar gibi benim sevgim. Ve bazen söylenmesi gereken bir şarkının Nakarat bölümünü unutabiliyorum. Nefesimi topluyorum Tekrar deniyorum Kimi zaman başarıp Kimi zaman birbirine karıştırıyorum. Benim sana müdana borcum var. Ben yaşanılması zor, Ruhu oynak bir adamım. Bana tahammül ediyorsun ya Ne diyebilirim ki Sana? Ben, Seninle aştım bu yolları Aşılacaktı, tek başına olmazdı Bittim dediğimde doğdum. Ve yürüdüm bilinmeyende yalnız başına. Dünyanın bütün savaşlarına katılmış gibi hissediyorum kendimi. Giydiğim zırhımı unutuyorum, Bedenim ölmüş. Çıkarmaya unuttuğum maskeme uymadı. Oysa çıplaktım Ben Zırhım ve maskem yoktu Kim ve ne olduğuma aldırmaksızın yaşardım. Dünyanın en güçlü adamıydım Yani içimde ve dışımda ne fırtınalar kopardı da, Hepsine meydan okurdum. “Dum”, duma duma dum “Kırmızı mum,” Ruhumun oynaklığı başımı döndürüyor. Allah’ım Ben ne ipe sapa gelmez bir adamım. Sen affeyle. Fedakârlık mı mutluluk mu? İkisi bir arada olmaz mı? Para, banka dekontları, çekler Karşılıklı ilişkiler. Kazanma hırsı, Ve kaybetmek. Kaybetmek mi? İşin yoksa hadi gel kurtar beni? Sen attıkça ben buradayım kalbim Niye sorguladık ki şimdi? Neden yaşamadık ki sadece Buradayım kalbim Sen attıkça Ben buradayım. Ben, Benim sonumun neresi olduğunu biliyorum Gözlerimi neden kaçırdığımı da Zamanla yalnızlık olacaksa, Ruhum, Ben baktığın yerdeyim. (alıntı) |
|
|
|
|
| Reklam Alanı | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|