![]() |
|
|||||||
| Güzel Sözler Sevgi, aşk ve hayata dair en güzel sözler |
| Etiketler: msn |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
кαηкα αятıк вıяαктıм ιcкιуι ηє∂єη ∂ує ѕσямα αятıк şєяeƒιηє ιcιℓєcєк кιмѕє кαℓмα∂ı. ιкι кαρıℓı вιя "нση∂α" gι∂ιуσяυм güη∂üz gєcє. "X'e değer verip Y'yi bulacağına bana değer ver AŞK'ı bul" ѕєηι вαşкαѕιηıη кσℓℓαяıη∂α ∂αηѕ єттιяєcєк мυzıк вєηιм cєηαzє мαяѕıм σℓѕυη кαℓвмм ѕѕözz ννєя∂ιι qυяυяℓυυ σℓυCcαк нαкєтмєуєηιη q*Tunu кαℓ∂ıямı¢αкк.. ѕυѕѕкуу кıя∂ıqıη кαℓρ υуαηмαѕıηη .. ßιz ßιzєуιz ! ßιz ßιzє уєтєяιz ! Gun olur devran doner..Horoz Domalır tavuk Gömer. Hayat Aslında Basittir Zor Gelirse Bas ittir Baktın Olmuyo Has...tir.. =) ѕιz кυтυ кυтυ ρєηѕє σуηαякєη , вιz кυтυ кυтυ єƒєѕ ιçιуσя∂υк… deLikanLı TerketmeZ Terkedeni AFFETMEZ !! Alayına GideR DemediK mi CefaLarı çekmedik mi Ah ße KanKa ßizde SevmediK mi .. KraL OLmayanLara Taç taktık işte En Buyuk Hatayı da ßurda Yaptık.! Sevgiler sahte..İnsanlar kahpe..Hayatınız plan..Alayınız yalan... Koyamadım hayatımı biçime..Koyarım böle hayatın içine..... senin için hergece içtim ama şerefine deil şerefsizliğine ѕєνgιмє ιнαηєт є∂єη ѕєνgιℓιуι кυяşυηα ∂ιzєякєη тιтяєяѕє єℓιм σ тιтяєуєη єℓℓєяιмι кєѕмєѕѕєм ηαмєя∂ιм!!! αѕℓıуı ѕєν∂ι кєяєм αѕℓı ιçιη ∂αgℓαяı ∂єℓ∂єяιм ∂є∂ι кєяєм,αѕℓı νєямє∂ι вι кєяєм вєη вöℓє αşкı ѕ...... єη вüуüк ѕєν∂α ѕözü ѕιктιяι çєкмєктιя. вιzι вιz∂єη вαşкαѕı ιℓgιℓєη∂ιямєz кιмѕє∂є вιzℓє ιℓgιℓєηмєѕιη gєяєкмєz Ўεмįήįm Ўεмįή DaмaяLaяıмdakį Kaή Caήlм oLsuή 19 Yaşinda Girsem Kara Toprağa Sevgilim Sen Ağlarmisin Dönse Yüzüm Kara Toprağa Başkasina Gönül Bağlarmisin isyan etmelimi bu kuralcı düzene…Yasaklarla cezalarla bir büyük mahkeme…hayat benim, ne istersem denerim…Bir kez geldim, ötesini istemez gidemez elim ѕιℓ кızıм ѕιℓ gözüη∂єкι кαяαηℓıк єѕєяι gєz∂ιğιη züρρєℓєя∂єη кαт кαт üѕтüη∂e bυ кαяşıη∂αкι ѕєяѕєяι Sevgiler sahte , insanlar kahpe , hayatınız plan , Alayınız yalan !!! ˙·٠•●KimiLeRi VaRdıR aşkın En Yücesine LayıktR kimiLeRi vaRdıR a$kn En Yücesini VeRsende A$$aLıktıR...●•٠·˙ bizimde bir adımız var ezanla geldik sela ile gidecegiz beni unutsun demişsin !!!Düşündünmü Hatırlamaya Deger Misin??? her zaman dogru deildir seçimlerim gün olur şerefsizleride severim... Bizki Ustasıyız Vatan SevmeNiN BiZ Bu vaTanı KarşıLıKsıZDa S£v£RiZ DAGLARIN TEPESINE, ESKIYANIN ALNINA, KIZLARIN KALBINE OLUMSUZ MEHMETCIK YAZACAGIM. bayrak şereftir şerefsiz ne bilir F@rKıMıZ T@RzıMıZ Tr@BzoNLu OLM@Mız Y@ T@m SuSTuRuRuZ y@D@ K@N KuSTuRuRuZ Bu HuSuST@ N£ KuR@L n£ D£ Kr@L T@NıRız Konu sehzadem tarafından (15.08.08 Saat 15:43 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
| Reklam Alanı | |
![]() |
| Etiketler |
| msn |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|